scan QR code voor .vcf contactgegevens

INTERIM MANAGEMENT & ADVIES

Thomas Reterink heeft een brede ervaring met bedrijfsvoering en ICT binnen onderwijsorganisaties. Zijn focus ligt sterk op procesverbetering en optimalisatie van de interne ICT organisatie ten behoeve van het onderwijs. ICT als middel en niet als doel .

Zijn aanpak is organisatiesensitief. Hij stelt de juiste vragen en helpt u deze vragen objectief te beantwoorden. Onafhankelijk, transparant en concreet advies, simpel en begrijpelijk voor alle betrokkenen. Hierdoor blijft voor iedereen de (ICT) strategie, doelstellingen en veranderingen binnen de organisatie begrijpelijk. Draagvlak is immers een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle implementatie of verandering.

Thomas weet met duidelijke strategische keuzes ICT effici├źnt in te zetten en ├Ęcht voor het onderwijs te laten werken. Altijd gericht op ontzorging van het onderwijsproces maar ook de ondersteunende (staf- en backoffice) diensten, waardoor een transitie naar een optimale bedrijfsvoering met een moderne-, veilige-, innoverende ICT omgeving ontstaat.

DataRegie heeft bij vele organisaties succesvol diverse opdrachten uitgevoerd, klik op deze link voor de referenties .