scan QR code voor .vcf contactgegevens

INTERIM MANAGEMENT & ADVIES

Thomas Reterink heeft een brede ervaring met kwaliteitszorg, bedrijfsvoering en ICT binnen onderwijsorganisaties. Zijn focus ligt sterk op procesverbetering en optimalisatie van de interne ICT organisatie ten behoeve van het onderwijs.

Zijn aanpak is organisatiesensitief. Hij stelt de juiste vragen en helpt u deze vragen objectief te beantwoorden. Onafhankelijk, transparant en concreet advies, simpel en begrijpelijk voor alle betrokkenen. Hierdoor blijft voor iedereen de strategie, doelstellingen en veranderingen binnen de organisatie begrijpelijk. Draagvlak is immers een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle implementatie of verandering.

Thomas weet met duidelijke strategische keuzes kwaliteitszorg, bedrijfsvoering en ICT efficiënt in te zetten en ècht voor het onderwijs te laten werken. Altijd gericht op ontzorging van het onderwijsproces maar ook de ondersteunende (staf- en backoffice) diensten, waardoor een transitie naar een optimale bedrijfsvoering ewn kwalitetszorg zo nodig ondersteunt met een moderne-, veilige-, innoverende ICT omgeving ontstaat.

DataRegie heeft bij vele organisaties succesvol diverse opdrachten uitgevoerd, klik op deze link voor de referenties.