Samenwerkingspartners

DataRegie helpt uw organisatie de regie op (privacygevoelige) gegevens te krijgen en te behouden en op een verantwoorde manier met uw gegevens om te gaan. DataRegie levert advies, implementatie en projectbegeleiding naar efficiënt en veilig gebruik van (privacygevoelige) gegevens en werkprocessen. DataRegie zorgt dat u ècht de regie over de gegevens krijgt en behoudt.

DataRegie werkt samen met diverse specialisten op het gebied van telecom, documentbeheer, procesbeheer, juridisch advies en specialistische ICT kennis.

Rijnconsult Onderwijs en ICT is al vele jaren een vertrouwd partner binnen het onderwijs en kan ondersteuning aan onderwijsorganisaties leveren alle aandachtsgebieden van het 4 in Balansmodel van Kennisnet. Rijnconsult werkt alleen met ervaren senior adviseurs met hun roots in het onderwijs.

Telecomvisie begeleidt organisaties naar verschillende bereikbaarheidsoplossingen. Van inkoop of aanbesteding van telecom tot ondersteuning bij implementatie van ict-, telecom- en domoticaoplossingen. Telecomvisie levert objectief en transparant advies en ondersteunt u bij de invoering van deze integrale bereikbaarheidsoplossingen.

PepperByte

PepperByte is voortdurend op zoek naar de beste IT-oplossingen en IT-services voor hun klanten. Zowel strategisch, technisch als financieel. En als er voor een bepaalde vraagstelling nog geen IT-oplossingen zijn, dan ontwikkelen zij die zelf.


DocuResult

Docuresult is specialist op het gebied van documentmanagement en printmanagement en helpt u bij het verminderen en beheersen van de hoeveelheid papier op uw werkvloer. Tevens zijn wij ervaringsdeskundige als het gaat om het in kaart brengen van werkprocessen. Daarbij leggen we de verbinding tussen de medewerkers en de techniek. De winst van dit proces zit volgens ons niet alleen in de kostenbesparing, maar juist in het succesvol meebewegen van de medewerkers.


DongIT

DongIT is een IT-security bedrijf gespecialiseerd in webontwikkeling en webbeveiliging en kan uw organisatie helpen uw webapplicaties te controleren en te beveiligen. Daarnaast doet DongIT aan eigen webontwikkeling, onderhoud en beheer, alsmede code reviews, consultancy en trainingen op het gebied van web security.