Thomas Reterink

CIPM certificate

RETERINK INTERIM MANAGEMENT & ADVIES

Thomas Reterink, PhD CIPM (Certified Information Privacy Manager) heeft een brede ervaring met diverse vormen van (grootschalige) gegevensverwerking in de (semi)publieke sector en in het onderwijs. Zijn focus ligt sterk op procesverbetering en optimalisatie van de interne organisatie en bedrijfsvoering binnen zorg- en onderwijsinstellingen. Zijn aanpak is organisatiesensitief, hij stelt de juiste vragen en helpt u deze vragen objectief te beantwoorden. Onafhankelijk en transparant en concreet advies, simpel en begrijpelijk voor alle betrokkenen. Hierdoor blijft voor iedereen de strategie, doelstellingen en veranderingen binnen de organisatie begrijpelijk. Draagvlak is immers een belangrijke voorwaarde voor een succesvolle implementatie of verandering. Thomas weet met duidelijke strategische keuzes ICT efficiënt in te zetten en ècht voor de organisatie te laten werken. Altijd gericht op ontzorging van de ondersteunende (staf- en backoffice) diensten maar vooral van het primaire proces, waardoor een transitie naar een optimale bedrijfsvoering met een moderne-, veilige-, innoverende ICT omgeving ontstaat.  

Reterink Advies werkt vaak samen met diverse specialisten op het gebied van telecom, documentbeheer, procesbeheer, juridisch advies en specialistische ICT kennis.

Reterink Advies heeft bij vele organisaties succesvol diverse opdrachten uitgevoerd, klik op deze link voor de referenties.

Reterink Advies is een onderdeel van DataRegie.